OKUL SPORLARI ATLETİZM MÜSABAKALARI

8-10 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenen Okul sporları puanlı atletizm grup yarışmaları kapsamında okulumuzu , beldemizi, ilçemizi ve ilimizi temsilen yıldız kızlar uzun atlama ve yıldız kızlar 60 metre yarışmalarında ferdi olarak yarışarak temsil eden öğrencimiz Havana Top @havana6300 katılmış olduğu yarışmaları başarı ve tecrübe ile tamamladı. Yıldız kızlar Uzun atlama branşında 4.60 mertrelik derecesi ile gruplarda ferdi olarak 4.olurken Okul sporları kapsamında 31 Mayıs- 1 Haziran tarihlerinde Bursada yapılacak olan Yıldız kızlar puanlı atletizm Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanama başarısı elde etti.60 metre branşında ise büyük bir tecrübe kazanarak 8.54 lük derecesiyle finallere katılma hakkını 0.04 saniyelik farkla kaçırırken ferdi olarak 6. olarak tamamladı.

Yarışmalar sürecinde büyük özveriyle yarışan öğrencimizi kutlarız. Sporculuk hayatında nice güzel yarışlar koşacağına ve çok daha iyi başarılara ulaşacağına eminim. Bu henüz hayatında bir başlangıç olarak kalsada başarıya giden yollarda bir çok tecrübe edilmesi gereken zorluklarlar ile mücadele edip inanıyorum ki zorlukları aşarak başarılı olacak ve ülke sporuna umut olan bir sporcu olacaktır.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Murat DEMİRBİLEK'e, Yeşilçiftlik Kasabası Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali SAKAL'a çok teşekkür ederiz.

11.05.2023 167

11-05-202311-05-202311-05-202311-05-2023