Yeşilçiftlik Ortaokulu

Vizyon: Milli kültür ile bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, örnek alan değil örnek olan bir okul olmak.

Misyon: Okul öncesinden başlayarak Türk toplumunun tüm değerlerini benimseyen bireyler yetiştirmek. Gelecekte topluma yön verecek çağdaş bireyler yetiştirmek. Türkiye Cumhuriyeti anayasası ışığında, Milli Eğitimin Genel ve Özel amaçları doğrultusunda eğitim vermek.

Başarılar: 2019 Yılında 26 öğrencimiz Liselere Giriş Sınavına girmiştir. 3 öğrencimiz fen lisesi, 2 öğrencimiz sosyal bilimler lisesi, 1 öğrencimiz proje imam hatip lisesi ve 1 öğrencimiz meleseki ve teknik anadolu lisesi kazanmıştır. 9 burslu öğrencimiz bulunmaktadır.

Saatler: Başlama Saati: 07.40 Bitiş Saati 13.20
Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: Servis Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yesilciftlikoo.meb.k12.tr

Adres - Yeşilçiftlik Kasabası Sultandağı / AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Kasaba

Adres - Yeşilçiftlik Kasabası Sultandağı / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Okulumuz Afyonkarahisar-Konya karayolu üzerinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun il merkezine uzaklığı 70 km, ilçe merkezine uzaklığı 1,5 km´dir.